Donnie Darko film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Donnie Darko című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Donnie Darko egyszerre képregény, egyszerre esettanulmány és az év legmerészebb vállalkozása az amerikai független filmkészítésben. Csodákkal teli, hangulatos darab, amely az X-akták mágikus realizmusával mesél a nyolcvanas évekbeli kertvárosi tizenévesek szorongásairól. Kelly már a nyitó jelenetben elkezd zsonglőrködni a normalitással: a szappanoperába illő Darko család nekiesik egy rendelt pizzának, rövidesen pedig kiderül, hogy középső gyerekük, Donnie leállt a gyógyszerével, és üzeneteket kap az űrből. Az éjszaka folyamán Donnie-val újra kapcsolatba lépnek, ez menti meg attól a repülőgépmotortól, amely bezuhan a mennyezeten át. A fiú egyre mélyebben sodródik a bűvöletbe: meg van róla győződve, hogy huszonnyolc nap múlva vége a világnak.

Eredeti cím: Donnie Darko
Kategória: Fantasy Dráma Rejtély
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2001-01-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/141
http://www.imdb.com/title/tt0246578

Egyéb adat
Költségvetés: 6000000
Népszerűsége: 17.855
Produkciós irodák: Pandora Cinema
Adam Fields Productions
20th Century Fox
Flower Films


Ezek is érdekelhetnek
Amerikai pszichó
Mechanikus narancs
Harry Potter és a tűz serlege
12 majom
Időről időre
84 nyara
Egy francia család szexuális krónikája
A kis herceg
A szerelem hullámhosszán
Egyenesen ComptonbólÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Donnie Darko című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával