Dolores Claiborne film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Dolores Claiborne című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Dolores Claiborne kemény munkával, házvezetőnőként keresi a kenyerét. Lánya, Selena, akit Dolores 15 éve nem látott, egy New York-i magazinnál dolgozik újságíróként. Egy napon Selena különös küldeményt kap faxon: egy Bangor-i újság cikkének másolatát, mely egy gyilkossággal gyanúsított nőről szól. És fölé van firkálva egy üzenet: "Ez nem a te anyád?" És Selena, bár munkája Arizona államba szólítaná, mégis a Maine-beli sziget felé veszi útját, ahol Dolores a letartóztatást várja. A vád: hogy brutálisan lelökte a lépcsőn és meggyilkolta munkaadóját, az öreg hölgyet, akinél időtlen idők óta dolgozott.

Eredeti cím: Dolores Claiborne
Kategória: Bűnügyi Dráma Rejtély
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1995-03-24 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11929
http://www.imdb.com/title/tt0109642

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 8.101
Produkciós irodák: Castle Rock Entertainment
Columbia Pictures
Ezek is érdekelhetnek
Holtbiztos tipp
Hideg nyomon
Szemtől szemben
A hosszú álom
Az utca királyai
Shaft
Halálos ítélet
A szerelem tengere
Védtelen gyermek
Gyilkosság az Orient expresszenÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Dolores Claiborne című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával