Digimon - Az igazi film film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Digimon - Az igazi film című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Nincs, aki ne ismerné őket! A Digimonok különleges, mesés világa meghódította a gyerekeket és szüleiket: akinek van fantáziája, szeret képzelődni és szereti az izgalmas történeteteket, a Digimonok oldalán áll. Gyerekek és kedvenc Digimonjaik együtt vetik magukat újabb és újabb kalandokba, hogy legyőzzék a gonoszt, diadalra segítsék a jót, és közben még jól is érezzék magukat a digitális és a valódi világban. Különös tarka-barka szárnyas, tarajos, karmos lények népesítik be ezt a világot: ám szükség esetén a játék véget ér, és a Digimonok csatasorba állnak. A világ sorsa ismét a Digimonok kezében és mancsában és markában és patájában és karmában van...

Eredeti cím: Digimon: The Movie
Kategória: Fantasy Animációs Sci-Fi Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2000-10-06 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/20455
http://www.imdb.com/title/tt0259974

Egyéb adat
Költségvetés: 5500000
Népszerűsége: 15.81
Produkciós irodák: Saban Entertainment
Toei Company
Fox Family Films
Fox Kids Europe Properties
Fox Kids International Programming

Ezek is érdekelhetnek
Dragon Quest: A te történeted
Sonic, a sündisznó
Silent Hill - A halott város
聖闘士星矢 神々の熱き戦い
GANTZ:O
聖闘士星矢 真紅の少年伝説
劇場版 艦これ
I Am a Hero
Helytelen dolog lányokat felszedni egy kazamatában?
劇場版「進撃の巨人」後編~自由の翼~Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Digimon - Az igazi film című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával