Deja Vu film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Deja Vu című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Mindenki megtapasztalta már, milyen az, amikor úgy érzi, hogy a vele zajló eseményeket egyszer már átélte. Doug Carlin ügynököt rutinnyomozás közben ez a deja vu vezeti egy titokzatos bűncselekmény nyomára. A New Orleans-i kompon történt robbanás ügyében nyomoz, amikor hatalmába keríti az érzés. Carlin egyre biztosabb abban, hogy a lányt, akinek a holttestét a nyomozás során megtalálták, látta már valahol és abban is, hogy a komp nem egyszerű baleset okán vált a lángok martalékává. A szigorúan titkos katonai eszköz segítségével próbálja elkapni a tetteseket.

Eredeti cím: Déjà Vu
Kategória: Akció Thriller Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-11-22 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/7551
http://www.imdb.com/title/tt0453467

Egyéb adat
Költségvetés: 75000000
Népszerűsége: 16.51
Produkciós irodák: Scott Free Productions
Touchstone Pictures
Jerry Bruckheimer FilmsEzek is érdekelhetnek
Időhurok
A káosz birodalma
Blackhat
Találmány
Szemfényvesztők
A szikla
Men in Black - Sötét zsaruk 3.
Bosszúállók: Végjáték
Transzcendens
Az Almanach projektÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Deja Vu című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával