DOA - Élve vagy halva film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A DOA - Élve vagy halva című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

Eredeti cím: DOA: Dead or Alive
Kategória: Kaland Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-09-07 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/9053
http://www.imdb.com/title/tt0398913

Egyéb adat
Költségvetés: 21000000
Népszerűsége: 14.073
Produkciós irodák: Dimension Films
Impact Pictures
Constantin Film
Mindfire Entertainment
Team Ninja

Ezek is érdekelhetnek
Bérgyilkosok viadala
子連れ狼 死に風に向う乳母車
A professzor
A pusztító
Ketrecharc 3: Mindvégig
Sose hátrálj meg
Véres hármas
Mortal Kombat
A sárkány közbelép
The Matrix ResurrectionsÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) DOA - Élve vagy halva című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával