Csipkerózsika film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Csipkerózsika című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Érdekes típus a Magyarországon is tömegesen megtalálható mesefeldolgozások sora, amelyek rendezője, Toshiyuki Hiruma Takashi Japánban született, de Amerikában él és dolgozik. Az általa készített rajzfilmek képi világukban átmenetet képeznek az amerikai és a japán rajzfilmek között, bár egyértelműen nem animék.

Eredeti cím: Sleeping Beauty
Kategória: Animációs Családi Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1995-12-19 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/20172
http://www.imdb.com/title/tt0258970

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 2.919
Produkciós irodák: Jetlag Productions
GoodTimes Entertainment
Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Csipkerózsika című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával