Csillagkapu: Kontinuum film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Csillagkapu: Kontinuum című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Csillagkapu: Continuum a Csillagkapu című tévésorozat második folytatása, amely a Csillagkapu: Az igazság ládája című filmet követi. Visszatér a CSK-1 legénysége (Ben Browder mint a rettenthetetlen Cameron Mitchell, Amanda Tapping az okos Samantha Carter szerepében, Christopher Judge Teal?c-ként, Michael Shanks mint Dr. Daniel Jackson, és Claudia Black, mint Vala), hogy szembeszálljanak a gonosz Ba'al-lal (Cliff Simon), az utolsó Goua'uld rendszerúrral, aki visszautazik az időben 1939-be, és tetteivel olyan alternatív idővonalat hoz létre, melyben a Földnek sosem volt Csillagkapuja, megteremtve ezzel annak lehetőségét, hogy megsemmisítő csapást mérjen a Földre.

Eredeti cím: Stargate: Continuum
Kategória: Kaland Sci-Fi TV film
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-07-29 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/12914
http://www.imdb.com/title/tt0929629

Egyéb adat
Költségvetés: 7000000
Népszerűsége: 10.092
Produkciós irodák: Acme Shark
Kawoosh! Productions DTV II
MGM Global Holdings
Metro-Goldwyn-Mayer


Ezek is érdekelhetnek
Csillagok között
A Mars-mentőakció
Invaders from Mars
A Metaluna IV nem válaszol
Cowboyok és űrlények
Alien: Covenant
A nyolcadik utas: a Halál
A végső megoldás: Halál
A függetlenség napja
Végre otthon!Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Csillagkapu: Kontinuum című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával