Családi kötelékek film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Családi kötelékek című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Amikor fiát azzal vádolják, hogy megerőszakolta és megpróbálta megölni a volt feleségét, Alicia az életét örökre megváltoztató utazásra indul.

Eredeti cím: Crímenes de familia
Kategória: Thriller Bűnügyi Dráma
Eredeti nyelv: es

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-08-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/632618
http://www.imdb.com/title/tt10915060

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 453.472
Produkciós irodák: Buffalo Films
Magoya Films
Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Családi kötelékek című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával