Cherry: Az elveszett ártatlanság film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Cherry: Az elveszett ártatlanság című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Cherry kimarad a főiskoláról, majd az élet a hadseregbe sodorja, ahol szanitéc lesz Irakban – ezalatt egyetlen támasza igaz szerelme, Emily. A háborúból visszatérve a poszttraumás stressz nyomása alatt élete a drogok és a bűnözés spiráljába kerül, miközben azért küzd, hogy megtalálja helyét a világban.

Eredeti cím: Cherry
Kategória: Bűnügyi Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2021-02-26 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/544401
http://www.imdb.com/title/tt9130508

Egyéb adat
Költségvetés: 40000000
Népszerűsége: 1118.438
Produkciós irodák: AGBO
The Hideaway Entertainment
Ezek is érdekelhetnek
iBoy
A Million Little Pieces
A professzor és az őrült
A visszatérő
Tiszt és kém: A Dreyfus-ügy
Szerencsecsillag
Ha maradnék
Veled minden hely ragyogó
Papírvárosok
Csodálatos fiúÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Cherry: Az elveszett ártatlanság című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával