Blitz film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Blitz című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
London dél-keleti rendőrőrse eléggé padlóra került: Legjobb nyomozójuk, Brant detektív ellen egy pszichiáter megtámadása miatt folytatnak eljárást, az őrs vezetőjének felesége nemrég halt meg egy szörnyű autóbalesetben, Falls az ügyosztály fekete női dolgozója pedig folyamatosan küzd a neméből és bőrszínéből adódó kisebbségi komplexusával. Amikor egy sorozatgyilkos tűnik fel a körzetükben, a dolgok mindhármuk számra még rosszabbra fordulnak: A média által Blitz-nek becézett gyilkos ugyanis kizárólag rendőröket gyilkol, hogy hírnevet szerezzen magának...

Eredeti cím: Blitz
Kategória: Bűnügyi Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-05-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/55846
http://www.imdb.com/title/tt1297919

Egyéb adat
Költségvetés: 15774948
Népszerűsége: 21.755
Produkciós irodák: Lipsync Productions
Lionsgate
Davis-Films
Current Entertainment
Kushner/Wyman Productions

Ezek is érdekelhetnek
The Catcher Was a Spy
Láttam az ördögöt
The Limehouse Golem
Nem vagyok sorozatgyilkos
Cherry Falls
22 lövés
Uszoda
Shaft
Tiszta ügy
A 44. gyermekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Blitz című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával