Billy Lynn hosszú, félidei sétája film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Billy Lynn hosszú, félidei sétája című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Billy Lynn és héttagú csapata hősként tér haza Irakból. Feletteseik utasítására részt kell venniük egy, a háborút népszerűsítő országos körúton. Miután megtudják, hogy a kormány visszavezényli őket a háborús térségbe, Billyn kiábrándultság és harag lesz úrrá. Vívódásai középpontjában az áll, hogy vajon van-e értelme az idegenben szerzett békének, ha az ő életében ezáltal konfliktusok és háborúk születnek azáltal, hogy személyes kapcsolatai szétporladnak a távol töltött idő alatt?!

Eredeti cím: Billy Lynn's Long Halftime Walk
Kategória: Dráma Háborús
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-11-10 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/293767
http://www.imdb.com/title/tt2513074

Egyéb adat
Költségvetés: 40000000
Népszerűsége: 18.914
Produkciós irodák: Bona Film Group
The Ink Factory
Marc Platt Productions
Studio 8
TriStar Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Párduclányok
Papírvárosok
Kszi, Simon
Alkonyat
Cherry: Az elveszett ártatlanság
Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
Novemberi gyilkosság
Péntek esti fények
Bájos törtető
Avalon GimiÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Billy Lynn hosszú, félidei sétája című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával