Bill és Ted zseniális kalandja film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Bill és Ted zseniális kalandja című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A két elválaszthatatlan jó barát, Bill és Ted zenekart akarnak alapítani, de tervük veszélyben forog.Töribõl bukásra állnak, Ted-nek pedig büntetésbõl Alaszkába kéne mennie, katonai iskolába. Azonban szerencsére nem kell kétségbe esniük, mert segítség érkezik, méghozzá nem is akárhonnan. A fiúkat a jövõbõl keresik fel, aminek hatására végigutazzák a történelem-könyvet és így meg van az esélyük, hogy átmenjenek a vizsgán.

Eredeti cím: Bill & Ted's Excellent Adventure
Kategória: Kaland Vígjáték Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1989-02-17 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1648
http://www.imdb.com/title/tt0096928

Egyéb adat
Költségvetés: 10000000
Népszerűsége: 11.805
Produkciós irodák: Orion Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Bill és Ted haláli túrája
A Robinson család titka
A Flintstone család
Harry Potter és az azkabani fogoly
Éjfélkor Párizsban
Kate és Leopold
Koszorúslányok
Rádió-Láz
Irigy kutya
World Without EndÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Bill és Ted zseniális kalandja című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával