Bíbor folyók film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Bíbor folyók című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A világtól távol, a hegyek között Kerkérian közrendőr (Vincent Cassel) sírrongálási ügyben nyomoz. Tőle csupán nyolc kilométerre, az elit egyetem zárt világában Niémans felügyelő (Jean Reno), a szuperzsaru egy különös gyilkosságot igyekszik megfejteni. Nem is sejtik, hogy a két eset összefügg. Hamarosan azonban újabb áldozatokra bukkannak és a nyomozás során a két detektív találkozik. Közösen rájönnek, hogy a sírfosztogató és a sorozatgyilkos ugyanaz a személy. Ám az ügy nem lesz egyszerűbb, csak veszélyesebb, amint közelebb kerülnek a misztikus eset megoldásához.

Eredeti cím: Les Rivières pourpres
Kategória: Bűnügyi Rejtély Thriller
Eredeti nyelv: fr

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2000-09-26 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/60670
http://www.imdb.com/title/tt0228786

Egyéb adat
Költségvetés: 2365000
Népszerűsége: 13.66
Produkciós irodák: Gaumont International

Ezek is érdekelhetnek
Gyilkosság az Orient expresszen
Jack Reacher
A tábornok lánya
A halál jele
Mr. Brooks
A csontember
Véres munka
A gyűjtő
キュア
VaskabátokÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Bíbor folyók című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával