Batman: Az elfajzott film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Batman: Az elfajzott című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Batman: Bad Blood című szuperhős-film történetének középpontjában Bruce Wayne eltűnése áll. Nightwing és Robin igyekszik helyettesíteni őt Gothan City megóvásának feladatkörében, mígnem felbukkan egy újabb játékos, Batwoman, aki komolyabban szemügyre veszi Batman eltűnésének körülményeit...

Eredeti cím: Batman: Bad Blood
Kategória: Akció Animációs Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-03-22 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/366924
http://www.imdb.com/title/tt4870838

Egyéb adat
Költségvetés: 3500000
Népszerűsége: 26.085
Produkciós irodák: DC Comics
Warner Bros. Animation
DC EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Hulk
Fantasztikus Négyes
X-Men: Apokalipszis
Penge
Penge - Szentháromság
Amerika kapitány
Penge 2.
Pókember
Pókember 2.
SupermanÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Batman: Az elfajzott című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával