Batman: A kezdet kezdete film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Batman: A kezdet kezdete című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy decemberi napon két férfi érkezik Gotham Citybe. Bruce Wayne 12 év távollét után tér vissza a városba, amelynek akkor fordított hátat, amikor a szüleit meggyilkolták. James Gordon felügyelőt pedig ide helyezték át. Egymástól függetlenül úgy döntenek, hogy felveszik a harcot a bűnözők, és a mindent átszövő korrupció ellen. Hamarosan színre lép Batman, a Denevérember, az álarcos igazságosztó. Működése nem mindenkinek nyeri el a tetszését, nemcsak a bűnözők, de a különös Macskanő, sőt, Gordon felügyelő is rá vadászik.

Eredeti cím: Batman: Year One
Kategória: Akció Kaland Animációs Bűnügyi Rejtély
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-09-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/69735
http://www.imdb.com/title/tt1672723

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 18.744
Produkciós irodák: DC Comics
Warner Bros. Animation
Warner Premiere
DC Entertainment
Warner Bros. Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Az Igazság ligája: Két földi válság
A Csodanő
Marvel Kapitány
Zöld Lámpás
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok
Wonder Woman
Superman - Ítéletnap
Batman: Az elfajzott
Lego Batman: Ligába csalva
Fantasztikus NégyesÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Batman: A kezdet kezdete című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával