Az útvesztő: Tűzpróba film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az útvesztő: Tűzpróba című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Thomaséknak a labirintusból kijutva nem ért véget a megpróbáltatásaik. Többről van itt szó, mint egy játékról. A világ pusztulófélben van és az eddig ismert társadalmi rendszerek eltűntek. Az útvesztő csak egy kezdeti próba volt, és eztán már egy újabb következik, ami jóval veszélyesebb és összetettebb küzdelmeket követel meg.

Eredeti cím: Maze Runner: The Scorch Trials
Kategória: Akció Sci-Fi Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-09-09 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/294254
http://www.imdb.com/title/tt4046784

Egyéb adat
Költségvetés: 61000000
Népszerűsége: 68.161
Produkciós irodák: Temple Hill Entertainment
Gotham Group
TSG EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész
Az útvesztő
Az útvesztő: Halálkúra
Legenda vagyok
Eleven testek
Mad Max - A harag útja
Kiéhezettek
Az emlékek őre
Az 5. hullám
A hűségesÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az útvesztő: Tűzpróba című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával