Az útvesztő: Halálkúra film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az útvesztő: Halálkúra című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

Eredeti cím: Maze Runner: The Death Cure
Kategória: Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2018-01-10 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/336843
http://www.imdb.com/title/tt4500922

Egyéb adat
Költségvetés: 62000000
Népszerűsége: 47.265
Produkciós irodák: Gotham Group
Temple Hill Entertainment
20th Century FoxEzek is érdekelhetnek
Az útvesztő: Tűzpróba
Kiéhezettek
Az éhezők viadala: Futótűz
A túlélő
A holtsáv
Mark 13
A félelem országútján
A Hallgatás
Nem vénnek való vidék
UszodaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az útvesztő: Halálkúra című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával