Az utolsó ház balra film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az utolsó ház balra című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Aznap este, hogy megérkeznek az elhagyatott helyen fekvő tóparti házba, Marit és barátait elrabolja egy szökött rab és a bandája. Az ezt követő borzalmak után a rémült és sorsára hagyott Mari egyetlen reménye, hogy vissza tud jutni a szüleihez, Johnhoz és Emmához. Balszerencséjére azonban támadói véletlenül pont azon a helyen kérnek szállást, ahol a lány biztonságban lehetne. Amikor a családja értesül a tragédiáról, gondoskodnak arról, hogy megbánják a napot, amikor betértek balra az utolsó házba.

Eredeti cím: The Last House on the Left
Kategória: Bűnügyi Thriller Horror Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2009-03-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/18405
http://www.imdb.com/title/tt0844708

Egyéb adat
Költségvetés: 15000000
Népszerűsége: 16.182
Produkciós irodák: Rogue Pictures
Film Afrika Worldwide
Sean S. Cunningham FilmsEzek is érdekelhetnek
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
A halál jele
Piszkos Harry
WΔZ
Éjféli leszámolás
Holtbiztos tipp
No One Lives
22 lövés
Visszafordíthatatlan
A csontemberÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az utolsó ház balra című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával