Az oroszlánkirály 3. - Hakuna Matata film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az oroszlánkirály 3. - Hakuna Matata című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A szavanna legnagyobb meg nem énekelt hősei, Timon és szeles pajtása, Pumba sajátosan mókás nézőpontjából láthatja végre mindenki, honnan jöttek ők, hogyan segítettek Szimbának megmenteni a Szerengetit, és mi is történt valójában Az oroszlánkirály legfontosabb kalandjai során.Az oroszlánkirály-trilógia e rendkívüli részében felelevenednek a jól ismert epizódok, ám meghökkentően új oldalról mutatkoznak!

Eredeti cím: The Lion King 1½
Kategória: Animációs Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2004-02-06 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11430
http://www.imdb.com/title/tt0318403

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 31.588
Produkciós irodák: DisneyToon Studios

Ezek is érdekelhetnek
Távol Afrikától
Ragadozók
Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége
Az őserdő hőse
Madagaszkár
A bakancslista
Madagaszkár 2.
Az oroszlánkirály
Vadkaland
VérszomjÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az oroszlánkirály 3. - Hakuna Matata című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával