Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Minden idők legsikeresebb és legnépszerűbb rajzfilmhőse, Simba, - vagy ahogy többen ismerik - az Oroszlánkirály visszatért, hogy az Oscar-díjas film fenségesen lenyűgöző, végtelenül izgalmas és határtalanul humoros kalandjai folytatódhassanak. Simbának kislánya született, és a pajkos kis Kiarát nem könnyű féken tartani. Ez nem sikerül Timonnak és Pumbának, a bal kezekkel és lábakkal megáldott mókás duónak sem. Kiara elszökik csetlő-botló "dadáitól" és egyszer csak tiltott területen, Zordföldén találja magát. Ott találkozik Kovuval, a gonosz Zordon trónjának várományosával. A két fiatal megkedveli egymást, szüleik azonban ádáz ellenségek. A szerelemnek és a szeretetnek kell kibékítenie a forrongó ellentéteket...

Eredeti cím: The Lion King II: Simba's Pride
Kategória: Kaland Animációs Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1998-10-24 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/9732
http://www.imdb.com/title/tt0120131

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 35.761
Produkciós irodák: Disney Television Animation
DisneyToon Studios
Ezek is érdekelhetnek
Madagaszkár
A bakancslista
Vérszomj
Távol Afrikától
A-X-L
Dínó tesó
Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost
Happy Halloween, Scooby-Doo!
Az őserdő hőse
RagadozókÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával