Az oroszlánkirály film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az oroszlánkirály című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Eredeti cím: The Lion King
Kategória: Kaland Családi Zenei
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-07-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/420818
http://www.imdb.com/title/tt6105098

Egyéb adat
Költségvetés: 260000000
Népszerűsége: 160.618
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Fairview Entertainment
Ezek is érdekelhetnek
Az oroszlánkirály
Hamupipőke
Madagaszkár 2.
The Dark Kingdom
Hamupipőke 3: Elvarázsolt múlt
Bűbáj
Utódok 3.
Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége
Csendszimfónia
Hamupipőke 2 - Az álmok valóra válnakÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az oroszlánkirály című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával