Az ördögűző 2. - Az eretnek film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az ördögűző 2. - Az eretnek című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Négy évvel a borzalmas washingtoni események után a tizenéves Regan egy pszichiáternő segítségével próbál megszabadulni a nyomasztó emlékeitől. Közben Philip Lamont atya, aki egész életét a misztikus jelenségek tanulmányozásának szentelte, a Vatikán megbízásából vizsgálja Merrin atya ördögűzését, illetve halálának körülményeit. Úgy tűnik, hiába volt minden, az ördögűző szertartás nem érte el a célját, Regan testében még ott lakozik a démon, amely csak a megfelelő pillanatra vár, hogy előtörjön. A pap arra törekszik, hogy a doktornő segítségével megmentse a kislány lelkét.

Eredeti cím: Exorcist II: The Heretic
Kategória: Horror Thriller Fantasy Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1977-06-17 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11586
http://www.imdb.com/title/tt0076009

Egyéb adat
Költségvetés: 14000000
Népszerűsége: 25.004
Produkciós irodák: Warner Bros. Pictures

Ezek is érdekelhetnek
A rítus
Az apáca
Kereszthalál
Az ördögűző: A Kezdetek
Grace
Az ördögűző
The Devil's Candy
Ördögűző - Dominium
Távozz tőlem, Sátán!
A Kokszongi siratóÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az ördögűző 2. - Az eretnek című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával