Az idegen 2. - Sötét hajnal film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az idegen 2. - Sötét hajnal című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A CIA látókörében rejtélyes módon felbukkan Jonathan Cold, a cég egykori ügynöke. Megszöktet egy veszélyes fegyverkereskedőt a börtönből, majd terroristáknak segít megszerezni egy nukleáris fegyvert, amelyet az USA elleni támadásban készülnek bevetni. Cold elvileg halott, de akkor hogyan jelenhetett meg a színen, és hogyhogy terroristáknak asszisztál? A CIA figyeli a szervezkedést, amikor azonban lelepleződik nyomozásuk, védtelenül marad az ország. A feszültség a végsőkig fokozódik: immáron milliók biztonsága múlik azon, sikerül-e választ találni a képtelen kérdésre - kinek az oldalán áll Cold?

Eredeti cím: Black Dawn
Kategória: Akció
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2005-01-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/18070
http://www.imdb.com/title/tt0443450

Egyéb adat
Költségvetés: 16000000
Népszerűsége: 6.883
Produkciós irodák: Andrew Stevens Entertainment
Steamroller Productions
Sony Pictures Home EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Jack Ryan: Árnyékügynök
Blackhat
A forradalom napján
Védhetetlen
007 - A kém, aki szeretett engem
A sötét tengeren
Mission: Impossible
A sötét lovag: Felemelkedés
Salt ügynök
AnnaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az idegen 2. - Sötét hajnal című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával