Az emberi százlábú 2 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az emberi százlábú 2 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Martin egy mentálisan zavart, egyedülálló férfi, aki édesanyjával és egy kopár építkezési területen, éjszakánként biztonsági õrként dolgozik egy földalatti garázs-komplexumban. Martin sekélyes életétõl menekvésképp Az emberi százlábú horrorfilm fantáziavilágába menekül, istenként tisztelve Dr. Heiter-t és sebészi képességeit. Martin úgy dönt, megpróbálja a lehetetlent: túlszárnyalni a mestert...

Eredeti cím: The Human Centipede 2 (Full Sequence)
Kategória: Dráma Horror Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-10-06 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/74997
http://www.imdb.com/title/tt1530509

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 27.605
Produkciós irodák: Six Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
A texasi láncfűrészes
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
Fűrész - Újra játékban
Last House on Dead End Street
Pulykavadászat
It Stains the Sands Red
Cottage Country
Howl
Zöld szoba
Silent Hill - A halott városÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az emberi százlábú 2 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával