Az eastwicki boszorkányok film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az eastwicki boszorkányok című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
New England egyik kisvárosában játszódik a film. Itt él ugyanis a három, különféle módokon megözvegyült barátnő, Alexandra, a fekete hajú szobrásznő, Jane, a vörös csellótanárnő és Sukie, a szőke újságírónő. Baráti összejöveteleik során lassan rádöbbennek, hogy különleges képességekkel rendelkeznek. És mi másra is használhatnák jobban boszorkánytudományukat, mint hogy megidézzék az áhított Férfit, mivel ebben a típusban városuk igencsak szűkölködik. Ám arra egyikük sem számít, hogy aki hívásukra megjelenik, az maga az Ördög.

Eredeti cím: The Witches of Eastwick
Kategória: Vígjáték Fantasy Horror Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1987-06-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/6069
http://www.imdb.com/title/tt0094332

Egyéb adat
Költségvetés: 22000000
Népszerűsége: 8.619
Produkciós irodák: Kennedy Miller Productions
The Guber-Peters Company
Warner Bros. PicturesEzek is érdekelhetnek
Interjú a vámpírral
A visszatérő
Nagymenők
A tenger szívében
J’accuse
Az éhezők viadala: Futótűz
Az útvesztő: Halálkúra
Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
Óz, a csodák csodája
Harry Potter és a bölcsek köveÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az eastwicki boszorkányok című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával