Az aranyszirmok átka film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az aranyszirmok átka című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hazatér a harcból a Tiltott Városba a zordon Ping császár (Chow Yun-Fat) és Jai herceg (Jay Chou). A betegeskedő császárné (Gong Li) és a trónörökös (Ye Liu) fogadja őket. A palotában azonban furcsa dolgok történtek amióta elhagyta házát, Phoenix császárnőt rendszeresen mérgezi valaki, a trónörökös pedig viszonyt folytat a szolgálólányokkal.

Eredeti cím: 滿城盡帶黃金甲
Kategória: Akció Dráma Fantasy
Eredeti nyelv: zh

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-12-21 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1494
http://www.imdb.com/title/tt0473444

Egyéb adat
Költségvetés: 45000000
Népszerűsége: 13.178
Produkciós irodák: Edko Films Ltd.
Beijing New Picture Film Co. Ltd.
Ezek is érdekelhetnek
Kung Fu Panda 3.
DOA - Élve vagy halva
Kínai történet 2.
Szerelemre hangolva
Mátrix - Forradalmak
Mátrix - Újratöltve
Dragon Quest: A te történeted
The Matrix 4
Kínai történet 3.
ShaolinÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az aranyszirmok átka című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával