Az Igazság ligája: Két földi válság film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az Igazság ligája: Két földi válság című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Superman, Batman, Wonder Woman és a többi szuperhős ezúttal egy párhuzamos világ gonosztevői ellen veszik fel a harcot. A történet úgy kezdődött, hogy Lex Luthor hozzájuk fordult segítségért. Ez a Luthor nem az a Luthor, hanem egy másik univerzumból menekült a Földre. Az ő világában ugyanis egy bűnözői csoport, a Bűn Szindikátusa vette át a hatalmat. Luther és társai felmorzsolódtak az ellenük folytatott küzdelemben, egyedül ő maradt hírmondónak. Most arra kéri az Igazság Ligáját, hogy segítsenek. A csapat tagjai megdöbbenve látják, hogy ellenfeleik a saját, másik világbéli megfelelőik.

Eredeti cím: Justice League: Crisis on Two Earths
Kategória: Akció Kaland Animációs
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2010-02-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/30061
http://www.imdb.com/title/tt1494772

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 11.162
Produkciós irodák: DC Comics
Warner Premiere
DC EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Superman 2.
Superman
Wonder Woman
Superman visszatér
Az acélember
Batman: A kezdet kezdete
Superman 3.
Superman - Ítéletnap
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok
A CsodanőÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az Igazság ligája: Két földi válság című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával