Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A film az Igazság Ligájának egyik legrejtélyesebb hőse, Aquaman eredettörténetét meséli el. Arthur Curry nem tudja, hogy valójában Atlantisz trónjának örököse. Csak egy összezavart fiatalember, aki megpróbálja földolgozni az emberi apja elvesztését. Amikor tudomást szerez az örökségéről, rájön, ő az utolsó esély, hogy az ősi atlantisziak és a szárazföldön élők békében éljenek egymással. Az Igazság Ligájának segítségével Arthurnak sikerül elkerülnie a katasztrófát, ő pedig Aquamanként megtalálja küldetését.

Eredeti cím: Justice League: Throne of Atlantis
Kategória: Sci-Fi Akció Animációs Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-01-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/297556
http://www.imdb.com/title/tt3878542

Egyéb adat
Költségvetés: 3500000
Népszerűsége: 37.836
Produkciós irodák: DC Comics
DC Entertainment
Warner Bros. AnimationEzek is érdekelhetnek
Fantasztikus Négyes
X-Men: Apokalipszis
Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen
Hulk
Tini Titánok: A Júdás szerződés
Az Igazság Ligája: Háború
Superman
Superman 3.
Superman 2.
Batman fiaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával