Felix – Játéknyúl és az időgép film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Felix – Játéknyúl és az időgép című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
"A barátság még a teret és az időt is képes legyőzni" Félix, Szofi és a családja világkörüli útjukon egyiptomba látogatnak. A kiváncsi nyuszi itt találkozik a múzeumban Sznork professzorral aki éppen virtuális időgépét tökéletesítgeti. Felixnek egyből megtetszik a furcsa szerkezet és kiváncsian nézelődik a gép belsejében, amikor hirtelen minden kicsúszik az irányítás alól. A gép meghibásodik és visszarepíti Felixet újdonsült barátaival együtt az időben. De vajon mit csinál Szofi Felix nélkül? Képes lesz-e Felix téren és időn át visszajutni kis gazdájához? Kiderül ebből a varázslatosan kedves kis meséből.

Eredeti cím: Felix - ToyRabbit and the timemachine
Kategória:
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2010-06-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/313523
http://www.imdb.com/title/

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 0.006348
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Felix – Játéknyúl és az időgép című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával