Az Almanach projekt film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az Almanach projekt című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy fiatalokból álló csoport felfedezi egy időgép terveit. A gépet sikeresen megépítik, és arra használják, hogy kijavítsák múltbeli hibáikat, és előnyhöz jussanak a jövőben. Az irányítás azonban csakhamar kicsúszik a kezeik közül, míg végül nem marad más választásuk, mint visszautazni a múltba, és úgy alakítani azt, hogy az időgép sose épülhessen meg.

Eredeti cím: Project Almanac
Kategória: Sci-Fi Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-01-28 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/227719
http://www.imdb.com/title/tt2436386

Egyéb adat
Költségvetés: 12000000
Népszerűsége: 23.17
Produkciós irodák: Insurge Pictures
Paramount
MTV Films
Platinum Dunes


Ezek is érdekelhetnek
Alkonyat
Kszi, Simon
The DUFF
Tengerparti Tini Mozi 2
Papírvárosok
Amerikai Pite 7: A Szerelem Könyve
Bajos csajok
Project X - A buli elszabadul
Alex Strangelove
Lehetek az eseted?Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az Almanach projekt című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával