Archívum film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Archívum című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
2038: George Almore egy valódi, embernek megfelelő mesterséges intelligencián dolgozik. Legújabb prototípusa szinte készen áll. Ez az érzékeny szakasz viszont a legveszélyesebb. Különösen, mivel olyan célja van, amelyet minden áron el kell rejtenie: újra találkozni a halott feleségével.

Eredeti cím: Archive
Kategória: Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-08-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/606234
http://www.imdb.com/title/tt6882604

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 549.2
Produkciós irodák: Independent
Hero Squared
Head Gear Films
Metrol Technology
Untapped

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Archívum című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával