Aranyoskám film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Aranyoskám című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Michael Dorsey (Dustin Hoffman) színésznek nehezére esik megkeresni a lakbérre valót. Ám egy nap nagyszerű lehetőségre bukkan: meghallgatásra mehet egy menő folytatásos sorozat egyik szerepére. Csak egy a bökkenő: középkorú nőt keresnek. De Michael nem ismer lehetetlent: csak egy kis smink, egy paróka, kitömött melltartó, és Dorothy Michaelsként máris tarolhat a meghallgatáson. Hamarosan megindul a siker útján, ám arra nem számít, hogy beleszeret egyik kolléganőjébe, a csodaszép Julie-ba (Jessica Lange), aki azonban Dorothyt legjobb barátnőjének tekinti.

Eredeti cím: Tootsie
Kategória: Vígjáték Romantikus
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1982-06-10 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/9576
http://www.imdb.com/title/tt0084805

Egyéb adat
Költségvetés: 21000000
Népszerűsége: 9.837
Produkciós irodák: Mirage Enterprises
Punch Productions
Delphi Films
Columbia Pictures


Ezek is érdekelhetnek
Szerelem kölcsönbe
Szerelmek városa
Manhattan
A nők hálójában
A dilemma
Barátság extrákkal
Match Point
A Nap is csillag
The Room
El hilo rojoÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Aranyoskám című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával