Arábiai Lawrence 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Arábiai Lawrence 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A kétszeres Oscar-díjra jelölt Ralph Fiennes játssza Lawrence ezredest, akinek sivatag iránti szenvedélye és az arab törzsek egyesítése iránti elkötelezettsége volt a fő témája az Arábiai Lawrence c., hét Oscar-díjjal kitüntetett alkotásnak. A történet az I. világháború után folytatódik, amikor a párizsi békekonferenciára ültek össze a nagyhatalmak, de valójában a világ újra felosztásáról szólt az alkudozás. Hatalmas csatát kell vívniuk azért, hogy elérjék a hőn áhított célt: az arabok megkapják az ígéret földjének számító Jordániát. Minden trükköt bevetnek, hogy megvezessék az angol és francia diplomatákat az arab ügy győzelme érdekében.

Eredeti cím: A Dangerous Man: Lawrence After Arabia
Kategória:
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1992-04-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/124902
http://www.imdb.com/title/tt0099356

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 4.405
Produkciós irodák: Sands Films
KQED
Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Arábiai Lawrence 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával