Amerikai pite 6. - Béta-ház film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Amerikai pite 6. - Béta-ház című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az ifjabbik Stifler végre kijárja a középiskolát, s a következő cél az egyetem. Hamar rájönnek persze a gólyák, hogy minden egyetemista életében csak pár dolog a fontos, azaz a szex, a pia, és a buli. Létrehoztak már egy szervezetet is, ahol a fiatalok kiélhetik magukat, és ennek a központja az előző részből már jól ismert Béta-ház, vagyis minden, ami egy egyetemistának kell. A kockafejűek azonban szintén egy közösséget alkotnak. Nekik pedig az a fő céljuk, hogy leigázzák a Bétákat. Miközben az ifjabbik Stifler-ék beavatása folyik, megkezdődik hát a harc az egyetemistákért a két fél között. A fő megmérettetésre pedig az úgynevezett Görög Olimpián kerül sor, ahol a jól ismert Stifler apuka vezetésével veszi kezdetét a versengés. A nyertesek fődíja persze az ellenfél bázisa...

Eredeti cím: American Pie Presents: Beta House
Kategória: Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-12-10 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/8277
http://www.imdb.com/title/tt0974959

Egyéb adat
Költségvetés: 10000000
Népszerűsége: 41.548
Produkciós irodák: Rogue Pictures
Universal Pictures
Ezek is érdekelhetnek
Gátlástalan
Monella
Malackodók
Cool túra
Party zóna
Szex, party és hazugságok
Fermo posta Tinto Brass
Spring Breakers - Csajok szabadon
Az utolsó szűz Amerikában
A házinyusziÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Amerikai pite 6. - Béta-ház című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával