Amerika Kapitány: Polgárháború film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Amerika Kapitány: Polgárháború című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

Eredeti cím: Captain America: Civil War
Kategória: Kaland Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-04-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/271110
http://www.imdb.com/title/tt3498820

Egyéb adat
Költségvetés: 240000000
Népszerűsége: 34.640258
Produkciós irodák: Marvel Studios

Ezek is érdekelhetnek
A sötét lovag
Az Igazság Ligája
Superman
Superman visszatér
Superman 2.
Superman - Ítéletnap
Superman 3.
Bosszúállók: Ultron kora
Batman: Kezdődik
BosszúállókÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Amerika Kapitány: Polgárháború című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával