Amerika Kapitány: Az első bosszúálló film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Javában dúl a második világháború amikor a lelkes és elszánt fiú, Steve Rogers jelentkezik a hadseregbe. Ám a gyenge fizikuma miatt kiszuperálják a sorozáson. Ezért örömmel jelentkezik az Újjászületés nevet viselő projektbe, melynek keretében szuperkatonát csinálnak belőle. Az átalakult Steve feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a rettegett Vörös Koponya vezet.

Eredeti cím: Captain America: The First Avenger
Kategória: Akció Kaland Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-07-22 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1771
http://www.imdb.com/title/tt0458339

Egyéb adat
Költségvetés: 140000000
Népszerűsége: 33.089
Produkciós irodák: Marvel Studios
Paramount
Marvel Enterprises
Marvel Entertainment


Ezek is érdekelhetnek
Harag
Wonder Woman
A Sas leszállt
A háború kísértetei
Batman: Az elfajzott
Overlord
Az acélember
Supergirl
A Csodanő
Az Igazság ligája: Két földi válságÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával