Alvin és a mókusok: A mókás menet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Alvin és a mókusok: A mókás menet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól. Vagy hát lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Eredeti cím: Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Kategória: Kaland Animációs Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-12-17 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/258509
http://www.imdb.com/title/tt2974918

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 25.417
Produkciós irodák: TSG Entertainment
Fox 2000 Pictures
Regency Enterprises
Bagdasarian Productions
Sunswept Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Alvin és a mókusok
Alvin és a mókusok 2
A Lego-kaland 2.
Alvin és a mókusok 3
A Lego-kaland
The Three Caballeros
Az oroszlánkirály
Peti sárkánya
Tarzan
A dzsungel könyveÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Alvin és a mókusok: A mókás menet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával