Alvin és a mókusok 3 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Alvin és a mókusok 3 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Alvin, Simon és Theodore valamint új barátaik, a három mókuslány világ körüli útra indul. A luxus óceánjáró, amin nekivágnak, nem számíthat békés útra: a mókusok számára a fedélzet egyetlen hatalmas ringatózó játszótér. Ám a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigeten vetődnek partra. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk kétségbeesetten szervezi a mentőexpedíciót, ők örömünneppé változtatják a túlélési gyakorlatot: mindehhez elég nekik néhány vad ötlet meg sok dal és tánc. De lehet, hogy ez sem elég, hisz a sziget tartogat számukra néhány meglepetést: például saját Robinsonját, aki sok mindenben hasonlít az újonnan partra vetődöttekre.

Eredeti cím: Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
Kategória: Vígjáték Fantasy Családi Zenei Animációs
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-12-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/55301
http://www.imdb.com/title/tt1615918

Egyéb adat
Költségvetés: 75000000
Népszerűsége: 38.25
Produkciós irodák: Fox 2000 Pictures
20th Century Fox
Regency Enterprises
Dune Entertainment
Bagdasarian Productions

Ezek is érdekelhetnek
Aladdin
Sonic, a sündisznó
Alvin és a mókusok
Dumbó
Susi és Tekergő
Alvin és a mókusok: A mókás menet
Alvin és a mókusok 2
Barátom, Róbert Gida
Az oroszlánkirály
Mary PoppinsÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Alvin és a mókusok 3 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával