Alvin és a mókusok 2 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Alvin és a mókusok 2 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy sajnálatos baleset során Alvin leteríti barátjukat és producerüket, Davidet, így a trió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei: a három kis barát kénytelen beiratkozni a helyi iskolába. A suli azonban csupa új veszélyt jelent: a rocksztárok kénytelenek szembenézni a lecke meg a sport kihívásaival, majd megküzdeni a legnagyobb problémával - a lányokkal. A színen ugyanis feltűnik egy három csinos mókuslányból álló együttes - a trió korábbi, gonosz menedzsere belőlük akar sikercsapatot faragni. Még szerencse, hogy előbb-utóbb az ellenfelek rájönnek: mindig jobb együtt zenélni, mint külön.

Eredeti cím: Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
Kategória: Vígjáték Családi Animációs Fantasy Zenei
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2009-12-21 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/23398
http://www.imdb.com/title/tt1231580

Egyéb adat
Költségvetés: 75000000
Népszerűsége: 39.852
Produkciós irodák: Fox 2000 Pictures
Bagdasarian Productions
Regency Enterprises
20th Century Fox
Dune Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Alvin és a mókusok: A mókás menet
Karácsonyi meglepi
Az oroszlánkirály
Motkány Botrány Az Égen
Alvin és a mókusok
Kicsi kocsi - Tele a tank
Jégvarázs: Party láz
Alvin és a mókusok 3
Nyúl Péter
Matuka és az UFO-fényÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Alvin és a mókusok 2 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával