Alice in Wonderland - Alice Csodaországban film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Alice in Wonderland - Alice Csodaországban című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Lewis Caroll klasszikusnak számító műve új feldolgozásban látható, brilliáns trükkökkel, fantasztikus látképekkel, hihetetlen kalandokkal és felejthetetlen karakterekkel. A megbántott kislány Alice megszökik szülei házából. Egy nyúlüreget talál, bemászik és hirtelen a kalandok, hihetetlen és varázslatos világában találja magát. Számtalan teremtménnyel, figurával találkozik, köztük a bűbájos Cheshire Catel, a gömbölyded Tweedle-Dee és Tweedle-Dummal és a gonosz Caterpillarral. Bonyodalmak és izgalmak sora várja, összemegy, majd ismét megnő, beutazza Csodaországot, megismerkedik a Szívek Királyával és Királynőjével a Fehér Nyúllal, aki a Király kamarása az esküdtszék tizenkét guineai malacával és még számtalan fura szerzettel. A hosszú utazás végén aztán újra hazatér, és boldogan meséli szüleinek Csodaország végtelen világát.

Eredeti cím: Alice in Wonderland
Kategória: Fantasy Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1999-02-28 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/30923
http://www.imdb.com/title/tt0164993

Egyéb adat
Költségvetés: 21000000
Népszerűsége: 9.763
Produkciós irodák: Babelsberg International Film Produktion
NBC
Hallmark EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Harry Potter és a bölcsek köve
Harry Potter és a tűz serlege
Alkonyat: Újhold
Alkonyat
Alice au pays des Merveilles
A hetedik fiú
Alice Csodaországban
Harry Potter és a félvér herceg
Harry Potter és a titkok kamrája
Alkonyat: NapfogyatkozásÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Alice in Wonderland - Alice Csodaországban című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával