Ad Astra - Út a csillagokba film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Ad Astra - Út a csillagokba című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Roy McBride asztronauta a Naprendszer peremvidékére utazik, hogy megtalálja eltűnt édesapját és a végére járjon egy bolygónkat fenyegető rejtélynek. Küldetése során olyan titkokra derít fényt, amik megkérdőjelezik az emberi lét természetét és helyünket a kozmoszban.

Eredeti cím: Ad Astra
Kategória: Sci-Fi Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-09-17 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/419704
http://www.imdb.com/title/tt2935510

Egyéb adat
Költségvetés: 87500000
Népszerűsége: 72.577
Produkciós irodák: New Regency Productions
Keep Your Head
MadRiver Pictures
Plan B Entertainment
RT Features

Ezek is érdekelhetnek
Az első ember
Armageddon
Csillagok között
Mentőexpedíció
Apollo 13
A Mars-mentőakció
Apollo 18
Solaris
Élet
2001: ŰrodüsszeiaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Ad Astra - Út a csillagokba című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával