Acél eső film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Acél eső című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy államcsíny rákényszerít egy visszavonult Észak-koreai szuper ügynököt, hogy Észak-Korea eszméletlen vezetőjét, átmenekítse Dél-Koreába és velük együtt dolgozzon, hogy megállítsák a nukleáris háborút észak és dél között. A történet bonyolódik, mikor a játszmába bekapcsolódik a CIA, az amerikai kormány és a kínai fél is, közben az északi puccsisták az atomrakéták bevetésével fenyegetőznek. A dél-koreaiaknak, ironikus módon, az az érdekük, hogy a gyűlölt északi diktátort életben tartsák, ő ugyanis a lázadókkal szemben nem akart atomháborút kirobbantani.

Eredeti cím: 강철비
Kategória: Akció Thriller
Eredeti nyelv: ko

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2017-12-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/435841
http://www.imdb.com/title/tt6769508

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 9.133
Produkciós irodák: Mofac
Next Entertainment World
Ezek is érdekelhetnek
Titokban, Délen
Vértestvérek
Élősködők
Fekete Özvegy
Bosszúállók: Ultron kora
공작
공동경비구역 JSA
Shiri
A Berlin-akta
ThorÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Acél eső című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával