A trollvadász film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A trollvadász című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A kormány azt állítja, nincs mitől félni - csak néhány megvadult medve okoz gondot Norvégia erdős hegyvidékein. A helyi vadászok azonban másra gyanakszanak csakúgy, mint az a három egyetemista, akik ki akarják deríteni az igazságot. Egy videokamerával felszerelkezve nyomába szegődnek egy titokzatos "vadorzónak", aki szóba sem akar állni velük. Kitartásuk nyomán azonban csakhamar szemtől szemben állhatnak a rejtélyes lényekkel, amelyek létezését mindenki tagadja: a trollokkal. Az ifjú forgatócsoport ettől kezdve a trollvadász minden lépését dokumentálja, életüket is kockára téve, hogy bizonyítékot szolgáltassanak a világnak e mindeddig mesebeli lényeknek tartott szörnyekről.

Eredeti cím: Trolljegeren
Kategória: Fantasy Horror
Eredeti nyelv: nb

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2010-10-29 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/46146
http://www.imdb.com/title/tt1740707

Egyéb adat
Költségvetés: 3500000
Népszerűsége: 14.537
Produkciós irodák: Filmkameratene
FilmFondet Fuzz
SF NorgeEzek is érdekelhetnek
Ideglelés
Вдова
Willow Creek
Bigfoot: The Lost Coast Tapes
Blair Witch
Creep
Dwellers
A visszatérő
Trust Me: A Witness Account of The Goatman
Alien OverlordsÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A trollvadász című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával