A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét. A rémisztő baba a kukában végzi, ahonnan a Hewitt-família egyik guberáló tagja szedi ki és viszi haza. A kinézete miatt sokat csúfolták az iskolában szegénykét, míg felnőve maszkkal rejti el torz arcát és azon a mészárszéken dolgozik, ahol megszületett. Csakhogy az üzemet bezárják, ezért Thomas Hewittnek is felmondanak, akinek első áldozata a durva főnöke lesz. Ekkor tűnik fel a színen két srác, aki megkapta a behívóját Vietnamba. Előtte nagy búcsú bulira készülnek a barátnőikkel, de ehelyett a pokol várja őket.

Eredeti cím: The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
Kategória: Horror Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-10-06 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/10781
http://www.imdb.com/title/tt0420294

Egyéb adat
Költségvetés: 16000000
Népszerűsége: 22.287
Produkciós irodák: Texas Chainsaw Productions
New Line Cinema
Next Entertainment
Platinum Dunes
Vortex/Henkel/Hooper

Ezek is érdekelhetnek
A texasi láncfűrészes
Az eltűntek háza
WΔZ
No One Lives
Silent Hill - A halott város
Az emberi százlábú 2
A gyűjtő.
Sokkoló
Last House on Dead End Street
Gyilkosság onlineÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával