A texasi láncfűrészes mészárlás 2. - Halálbarlang film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A texasi láncfűrészes mészárlás 2. - Halálbarlang című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az egyetlen túlélõ Sally Hardesty nagybátyja Lefty Enright bosszút esküdött, hogy nem nyugszik, ameddig Bõrpofáékat el nem kapja, már csak meg kéne találnia õket. Bõrpofa és családja ezúttal egy elhagyott vidámparkba fészkeli be magát. Lefty útja a halál barlangjába vezet, ahol az áldozatok egy rémálombeli vállalkozás elengedhetetlen kellékei...

Eredeti cím: The Texas Chainsaw Massacre 2
Kategória: Vígjáték Horror
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1986-08-22 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/16337
http://www.imdb.com/title/tt0092076

Egyéb adat
Költségvetés: 4700000
Népszerűsége: 16.667
Produkciós irodák: Cannon Group
Golan-Globus Productions
Ezek is érdekelhetnek
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
Masked Mutilator
Hívatlanok 2. - Éjjeli préda
Halloween 4: A rémület visszatér
A texasi láncfűrészes
Sikoly
Az eltűntek háza
Csendes éj, Halálos éj
My Bloody Valentine
Psycho 3Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A texasi láncfűrészes mészárlás 2. - Halálbarlang című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával