A szerelem tengere film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A szerelem tengere című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Frank Keller egy New York-i elvált, kiábrándult, nyugdíj előtt álló zsaru. Egy gyilkos garázdálkodik a városban, férfiakat támad meg a saját hálószobájukban. Úgy tűnik a gyanúsított nő, aki házassági hirdetésekből szúrja ki áldozatait. Shermant nyomozó, aki szintén gyilkosságsorozat ügyében nyomoz és Keller elhatározzák , hogy feladnak egy hirdetést, hátha sikerül így rátalálni a nőre. Az egyik nő, aki a hirdetésre válaszol a gyönyörű és hódító Helen. Keller szenvedélyesen beleszeret és legjobb meggyőződése ellenére viszonyt kezd első számú gyanúsítottjával.

Eredeti cím: Sea of Love
Kategória: Dráma Bűnügyi Rejtély Romantikus Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1989-09-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/12150
http://www.imdb.com/title/tt0098273

Egyéb adat
Költségvetés: 19000000
Népszerűsége: 10.275
Produkciós irodák: Universal Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Őrjítő vágy
Holtbiztos tipp
Piszkos Harry
Bestseller: Egy bérgyilkos vallomásai
Hideg nyomon
Nővérek
Idegen közöttünk
Éjféli leszámolás
A hosszú búcsú
A New York-i mészárlásÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A szerelem tengere című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával