A sárkány útja film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A sárkány útja című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A történet Rómába kalauzol bennünket, ahová éppenhogy megérkezett Tang Lung, a kis kínai, falusi gyerek. Szülei küldték ide, hogy segítsen egy itt dolgozó barátjuk éttermében. A talpig becsületes és jóindulatú fiatalember nem érti a helybeliek nyelvét, idegenkedik a sohasem látott kultúrától, de az éttermet zsaroló gazfickókkal hamar megtalálja a lehetőséget egy közös ütésváltásra. A zsarolásra specializálódott szervezet feje egyre több rosszarcú figurát uszít az étteremre, ám Tang Lung szépen sorban mindnek ellátja a baját. A folyamatos kudarcok után a gengszterfőnök amerikai specialistákat hívat, hogy leszámoljanak a kis fickóval. A titánok harcára a Kolosszeumban kerül sor.

Eredeti cím: 猛龍過江
Kategória: Akció Bűnügyi
Eredeti nyelv: cn

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1972-06-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/9462
http://www.imdb.com/title/tt0068935

Egyéb adat
Költségvetés: 130000
Népszerűsége: 20.876
Produkciós irodák: Orange Sky Golden Harvest
Concord Productions Inc.
Ezek is érdekelhetnek
A pofonok földje
A sárkány közbelép
A küzdelem útja (Félelem nélkül)
Kung Fu Panda
Jackie Chan: A nagy Balhé
Alvilági játékok
Tomboló ököl
Kung Fu Panda 3.
Balhé Bronxban
TűréshatárÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A sárkány útja című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával