A kövér sárkány közbelép film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A kövér sárkány közbelép című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Ah Lung farmerként dolgozik egy kínai kisvárosban. A fiatalember hatalmas Bruce Lee rajongó, és minden vágya, hogy olyan sikeres harcművész legyen, mint példaképe. Ennek legfőbb akadálya éppen ő maga. Lung állást kap nagybátyja éttermében, amit helyi gengszterek fenyegetnek. Itt a ragyogó lehetőség, hogy bizonyítson. Miután elpáholja a támadókat, a bűnözők bosszúból elrabolják női munkatársát. Lung azonban nem az a fajta, aki ilyen könnyen feladja, és a támadók után indul...

Eredeti cím: 肥龍過江
Kategória: Akció Vígjáték
Eredeti nyelv: cn

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1978-07-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/78035
http://www.imdb.com/title/tt0077538

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 5.368
Produkciós irodák: H.K. Fong Ming Motion Picture Company

Ezek is érdekelhetnek
A Shaolin 36 próbatétele
A sárkány közbelép
Tomboló ököl
Kínai történet 2.
A nagymester
Kínai történet 3.
Shaolin
A sárkány útja
A pofonok földje
Kung Fu Panda 3.Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A kövér sárkány közbelép című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával