A nemzet aranya: Titkok könyve film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A nemzet aranya: Titkok könyve című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Ben Gates gondban van. Felmerült a gyanú, hogy az ük-ükapja részese volt a Lincoln elnök elleni összeesküvésnek. Hogy tisztázza családja nevét, Ben nyomozni kezd. Így jut az elnöki titkok könyve nyomára. Az ebben rejlő információkkal nemcsak tisztára moshatja családja nevét, de az amerikai történelem számos nagy titkára is fény derülhet. Két segítőtársával, Abigaillel és Riley-vel az oldalán Ben attól sem riad vissza, hogy betörjön a Fehér Házba, és elrabolja az elnököt. Ám nem mindenkinek fűződik érdeke ahhoz, hogy a titkok napvilágra kerüljenek.

Eredeti cím: National Treasure: Book of Secrets
Kategória: Akció Kaland Rejtély Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-12-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/6637
http://www.imdb.com/title/tt0465234

Egyéb adat
Költségvetés: 130000000
Népszerűsége: 14.447
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Jerry Bruckheimer Films
Saturn Films
Junction Entertainment
Sparkler Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
007 - Oroszországból szeretettel
007 - Csak kétszer élsz
007 - Az aranypisztolyos férfi
Mr. és Mrs. Smith
Mission: Impossible
007 - Dr. No
Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag
A Bourne-rejtély
Így neveld a sárkányodat 2.
Mission: Impossible - UtóhatásÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A nemzet aranya: Titkok könyve című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával