A nap árnyékos oldalán film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A nap árnyékos oldalán című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Jerry Stahl (Ben Stiller) tévés vígjátékíróként ötezer dollárt keres hetente. A gond csak az, hogy drogra viszont hatezret költ ugyanennyi idő alatt, így hamarosan elveszti az állását, és elvonóra küldik. Itt ismeri meg Kittyt (Maria Bello), aki jó hallgatóságnak bizonyul, de Jerry nagy szívében jut még hely Sandra-nak (Elizabeth Hurley) is, akit csak azért vesz feleségül, hogy ezáltal zöld kártyához segítse a nőt. Aztán persze megismerhetünk még számtalan fura figurát, a legjobb baráttól (Owen Wilson) a munkákat szerző ügynökig, akik állandó útitársai Jerry vad hullámvasúthoz hasonlító életének.

Eredeti cím: Permanent Midnight
Kategória: Dráma Romantikus
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1998-09-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/22318
http://www.imdb.com/title/tt0120788

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 7.32
Produkciós irodák: Artisan Entertainment
JD Productions
Ezek is érdekelhetnek
Bizonyítás
Wonder boys - Pokoli hétvége
Lány a völgyből
The Babysitters
Visszafordíthatatlan
A szerelem tengere
Hideg nyomon
Szex, party és hazugságok
Döntő pillanat
AkváriumÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A nap árnyékos oldalán című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával